Referencer
 
Aceline ApS
Aloe Vera Group ApS
Asfaltindustrien
Bibendum A/S
Clichéfa grafisk as
Connie Behrend
Contech Instrumentering
Corrpro A/S
Crystalgalleriet
Dan Process A/S
David Saisi, Italien
Demit Danmark
Erhvervspsykologisk konsultation
Event Crew ApS
FOF Gentofte
Godik ApS
Guldsmed Holmer ApS
Henning Jepsen A/S
H.W. Bethien Danmark A/S
Intellecap ApS
Jørgen Gramkov, rådg. ingeniør
Keops Development, S.L., Spanien
Kuwait Consulate
Lone Alm Import
Moelven Danmark A/S
Nordic Air Filtration
Ret & Råd, København
Steffensen, rådg. ingeniører
Strandbergs Forlag
Vær i målet, Forlag
 
 
Bente Blytt
Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og spansk fra CBS i København og har arbejdet som korrespondent og direktionssekretær på det private arbejdsmarked i 15 år, hvorefter jeg etablerede Bureau BB i 1995 med oversættelse til og fra dansk og engelsk.
 
I 1996 udvidede jeg Bureau BB med at undervise i IT, og jeg underviser i alt fra almen IT, Mac, Microsoft Office pakken, i Adobes grafiske programmer Photoshop, Indesign og Illustrator, i slægtsforskning og i Tablets og Smartphones, - både på undervisningssteder og i min virksomhed. Du kan også ringe til mig, hvis du foretrækker privatundervisning og/eller et skræddersyet kursus for dig alene eller en gruppe.
 
I 2006 startede jeg med at opsætte kursus kataloger for undervisningsinstitutioner og et par år senere udvidede jeg med opsætning af bøger for forskellige forlag.
 
Gennem årene har jeg opnået en god portion erhvervserfaring, faglig stolthed og en professionel holdning til kvalitet og levering. Du kan derfor trygt overlade en opgave til mig; den vil blive behandlet fortroligt, professionelt og til konkurrencedygtige priser.